Höj värdet på bostadsrättsföreningen med ett gym

Ett gemensamt gym för bostadsrättsföreningens medlemmar toppar önskelistan på kommande investeringar för bostadsrättföreningar enligt SCB.

Träningstrenden håller i sig! När vardag och arbete blir mer stillasittande så värderas möjligheten till att träna i anslutning till arbete eller bostad högt.

Tillsammans med solcellspaneler så är ett gemensamt gym den mest önskade investeringen hos Sveriges bostadsrättsägare enligt SCB. 50% av de tillfrågade kan tänka sig dela gymredskap tillsammans med de övriga medlemmarna.

På frågan ” Vad av följande information från bostadsrättsföreningen kollade du upp när du köpte din senaste bostad?” svarade 36% ”Gemensamma trivselutrymmen (ex. gård, bastu, gym, terrass)”.

”Jag smiter in på gymmet när jag har tvättid. Det är smidigt då föreningens gym ligger i samma byggnad som tvättstugan.”
-Emma, brf Kolarhagen, Västerås

Läs hela rapporten här

Tips:

  • Använd utrymmet smart!
    Vi är experter på att utrusta gym med de övningar och funktioner som efterfrågas på den yta som erbjuds. På ca 35 kvm har man ett bra basutbud av maskiner och redskap för att träna hela kroppen.
  • Utrusta föreningens gym utifrån medlemmarna!
    Den bästa träningen är ”den som blir av”. Det bäst utrustade gymmet är det som används. Vi hjälper er att hitta rätt utrustning utifrån föreningens demografi och önskemål.
  • Ta hjälp från början!
    Det finns säkert någon som driver frågan hos föreningen. Använd vår expertis och ta hjälp att hitta rätt utrustning och inredning från början så slipper det bli fel i ett senare skede.

När ni köper ett gym ifrån Nordic Sportsmaster så får ni ett gym i toppklass, speciellt utrustat efter era önskemål och förutsättningar. Vi har lång erfarenhet av att utrusta företag i många olika branscher, från Polisen och Försvaret till bostadsrättföretag och kontorshotell.

Som en del av Fitness Brands Nordic är Sportsmaster den ledande leverantören av kvalitetsprodukter inom fitness, träning och hälsa.  Koncernen levererar utrustning till flera av de stora gymkedjorna, bl.a. Friskis & Svettis och SATS. Nordic Sportsmaster inriktar sig på skräddarsydda lösningar för företag inom SMB segmentet med utrustning av hög kvalitet till ett lågt pris, optimalt för företagsgym och bostadsrättsföreningar.

Som kund har du tillgång till hela Fitness Brands serviceorganisation och logistiknätverk för att försäkra dig om att ditt företagsgym blir levererat på rätt sätt och att det håller över tid med rätt service. En god investering för företagets personal och företaget i sig!