Fördelar med multigym/hemmagym:

  • Mycket träning på liten yta:

    Med flera olika styrketräningsövningar i en och samma maskin så spar du utrymme hemma.
  • Ekonomiskt:

    Då multigym använder en och samma stålram för en rad övningar kostar den mindre att tillverka och distribuera än vad flera olika styrketräningsmaskiner skulle göra. Detta gör det billigare att köpa ett multigym än flera olika styrketräningsmaskiner.
  • Hög säkerhet:

    Ett korrekt konstruerat multigym är mycket säkert, både att använda och att ha ståendes i hemmet. Multigym är säkrare än fria vikter för den som tränar själv, eftersom man då kan pressa sig hårdare utan att ha någon som ”passar”. Dessutom är risken mindre för felaktiga rörelser med ett multigym då träningsrörelserna är mer uppstyrda. Jämfört med fria vikter är risken att obehöriga skadar sig på multigymmet betydligt mindre.

Kraftiga multigym

Hos Sportsmaster kan du välja mellan flera kraftiga styrkemaskiner med bra inställningsmöjligheter så att du får utfört övningarna med bästa möjliga effekt. Er du på jakt efter en styrkemaskin till hemmagymmet är ett multigym en perfekt lösning.

Funderar du på vilket multigym du ska välja? 

Ta kontakt med en av våra duktiga säljare som hjälper dig att hitta precis rätt träningsmaskin för dig.

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med service så har vi ett etablerat serviceteam med ett stort reservdelslager.

60 dagars öppet köp – trygg handel

För att du ska kunna känna dig trygg med din handel så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Läs mer här