Crosstrainer – träna hela kroppen i en maskin!

Träning med Crosstrainer tränar såväl ben, armar, mage, bröst som axlar. Denna allsidiga träning bygger inte bara upp dessa muskelgrupper, den gör även att kroppen förbränner extra många kalorier vilket gör crosstrainern mycket lämplig för den som vill gå ner i vikt. Då man själv har goda möjligheter att kontrollera motstånd och tempo är möjligheten att variera sin träningsintensitet utmärkt. En crosstrainer utsätts ofta för tuff belastning, speciellt om användaren väger mycket och/eller kör hårdare träning. Därför är det viktigt att man köper en crosstrainer av hög kvalitet för att den inte snabbt ska slitas ut och gå sönder.

Bäst pris på crosstrainer

Oavsett om du ska ha en crosstrainer till hemmet, företaget eller gymmet så har Sportsmaster ett alternativ för er. Vi får alla våra produkter bara direkt från fabrik så vi ska kunna hålla bästa pris utan fördyrande mellanhänder.

Hitta rätt crosstrainer för dig

I vår guide "kriterier för val av crosstrainer"  så ger vi dig råd på vad du bör tänka på när du ska köpa en crosstrainer. Du kan också ta kontakt med en av våra säljare för hjälp i valet av crosstrainer eller om ni skulle ha flera frågor.

Om olyckan skulle vara framme och du behöver hjälp med service så har vi ett etablerat serviceteam med ett stort reservdelslager.

60 dagars öppet köp – trygg handel

För att du ska kunna känna dig trygg med din handel så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Läs mer här