Lyftstationer och Power Racks för kommersiell miljö

Kommersiella verksamheter som gym, företagsgym och andra miljöer som har fler användare ställer högre krav på träningsutrustningens kvalitet. Pivot Fitness X Evolution har kraftigare gods i stålpartierna och en extra tålig ytbehandling som gör att produkterna känns mycket robusta och tål tung användning. 

X -serien rekommenderas för större företagsgym och träningsanläggningar. 
Pivot Fitness X Evolution  hittar du bland annat på Orklas huvudkontor, Oslos största CrossFit -Box och hos VIK Hockey.
De röda J-Hooksen och säkerhetsarmarna är utrustade med en patenterad magnetförstärkning som håller dem på plats under träningen. Det gör att det blir en stabil känsla i varje repetition och reducerar risken för skador.

Välj rätt rack

 Behöver ni hjälp eller råd med att välja viktstativ/ Power racks så ta gärna kontakt, Sportsmaster hjälper dig med att hitta rätt maskiner för ditt gym, planera och skissa upp placeringen.

Service och underhåll

De flesta träningsmaskiner, likt alla maskiner, behöver lite underhåll ibland. Med Sportsmasters maskiner så är detta väldigt enkelt och i många fall väljer våra kunder att ta hand det själva, men om ni skulle önska så kan Sportsmaster erbjuda serviceavtaler där vi skickar en tekniker ut till er som går då igenom all utrustning. Det samma gäller om olyckan skulle vara framme så har Sportsmaster ett rikstäckande service-nätverk och ett stort reservdelslager för snabbast möjlig service.
60 dagars öppet köp – trygg handel
För att du ska kunna känna dig trygg med din handel så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Läs mer här