Alla typer av träningsbänkar

Sportsmaster har alla typer av träningsbänkar för en kommersiell miljö. Oavsett om ni behöver en justerbar bänk, situps-bänk eller en vanlig planbänk så har vi ett alternativ för dig av högsta kvalitet till ett bra pris.
De kommersiella träningsbänkarna Sportsmaster erbjuder är byggda till högsta möjliga standard med t ex 70% av produktionen görs med hjälp av robotar som bl a skär med laser och svetsar alla större komponenter. Alla maskiner prov monteras innan de lämnar fabriken för att försäkra högsta kvalitet och funktionalitet.

Hjälp med att välja träningsbänkar

Behöver ni hjälp eller råd med att välja viktmagasinmaskiner så ta gärna kontakt, Sportsmaster hjälper dig med att hitta rätt maskiner för ditt gym, planera och skissa upp placeringen.

Service och underhåll

De flesta träningsmaskiner, likt alla maskiner, behöver lite underhåll ibland. Med Sportsmasters maskiner så är detta väldigt enkelt och i många fall väljer våra kunder att ta hand det själva, men om ni skulle önska så kan Sportsmaster erbjuda serviceavtaler där vi skickar en tekniker ut till er som går då igenom all utrustning. Det samma gäller om olyckan skulle vara framme så har Sportsmaster ett rikstäckande service-nätverk och ett stort reservdelslager för snabbast möjlig service.

60 dagars öppet köp – trygg handel
För att du ska kunna känna dig trygg med din handel så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Läs mer här