Välj rätt konditionsmaskiner till ert gym!

När ni ska välja konditionsutrustning till ert gym, vare sig om det är på företaget för de anställda, hos en fysioterapeut eller i ett kommersiellt gym så är det två saker som är viktigt och tänka på. Vilka är det som ska använda träningsredskapen och hur många användare är det? 

Sportsmaster kan leverera alla typer av konditionsmaskiner så som löpband och trappmaskin för kommersiell miljö.

Alla Sportsmasters konditionsmaskiner är lätta att använda och driftsäkra. Vi lagerför allt i vårt sortiment för att kunna ha snabbast möjliga leveranstider.

Behöver ni hjälp med att hitta rätt träningsredskap till ert gym?

Om ni skulle vilja ha hjälp eller råd i valet av träningsmaskiner till ert gym så ta gärna kontakt med vår försäljningsavdelning, vi har lång erfarenhet med allt från att bygga gym och komplettera och modernisera existerande gym och presenterar gärna våra förslag för dig med bl a 3D skisser, utan kostnad såklart.

Service och underhåll

De flesta träningsmaskiner, likt alla maskiner, behöver lite underhåll ibland. Med Sportsmasters maskiner så är detta väldigt enkelt och i många fall väljer våra kunder att ta hand det själva, men om ni skulle önska så kan Sportsmaster erbjuda serviceavtaler där vi skickar en tekniker ut till er som går då igenom all utrustning. Det samma gäller om olyckan skulle vara framme så har Sportsmaster ett rikstäckande service-nätverk och ett stort reservdelslager för snabbast möjlig service.
60 dagars öppet köp – trygg handel
För att du ska kunna känna dig trygg med din handel så erbjuder vi 60 dagars öppet köp. Läs mer här